LARËS & DUSH PËR TRUP Wasser-marsch 2NË1 230ml

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

LARËS & DUSH PËR TRUP
Wasser-marsch 2NË1 230ml
Shampoo & Shower 2in1Wasser-marsch 230ml

Për pastrimin dhe kujdesin e butë të flokëve dhe lëkurës. Kombinimi i shampos së flokëve dhe xhelit për trup. pH 5,5 neutral ndaj lëkurës dhe në këtë mënyrë mbështet mantelin e acidit natyror të lëkurës së fëmijës. Pa vaj mineral, i butë për sy.
I testuar dermatologjikisht. Përdorimi për fëmijët nga 3 vjeç. Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LARËS & DUSH PËR TRUP Wasser-marsch 2NË1 230ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *