Gërshërë për foshnje – me mbulesë mbrojtëse

4,00 

  • ALL: 468,00 L

Description

Gërshërë për foshnje – me mbulesë mbrojtëse
Në mënyrë që të presim thonjtë e duarve në mënyrë sa më të sigurt të jetë e mundur, ne kemi pajisur gërshërët tanë të foshnjës me doreza të gomës që sigurojnë një kapje sa më të mirë. Përveç kësaj, gërshërët kanë këshilla për të shmangur dëmtimet. Kur gërshërët nuk janë në përdorim, kapaku mbrojtës i tyre mund të ngjitet.
Kështu, briskët ruhen në mënyrë të sigurt dhe mbrohen nga çdo ndotje.
Tehu i gërshërëve tanë për fëmijë është bërë prej qeliku inox i cili nuk ndryshket
Brend Gjerman

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gërshërë për foshnje – me mbulesë mbrojtëse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *