Mema ushqyese për shishe me qafë të gjerë, në formë të rrumbullakët, Anti-Kolik, 2 copë. 

4,00 

  • ALL: 468,00 L

Description

Mema ushqyese për shishe me qafë të gjerë, në formë të rrumbullakët, Anti-Kolik, 2 copë.

 

Mema tona të shisheve janë prej lateksi dhe silikoni, për shishe standarde dhe me qafë të gjerë, në forma të ndryshme dhe natyrisht në madhësi të ndryshme – për çaj, qumësht dhe qull.

Në varësi të llojit të shishes që përdorni dhe çfarë ushqimi po ushqeni aktualisht, në gamën tonë do të gjeni zgjedhjen e duhur për shishen tuaj.

Additional information

Size

L, S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mema ushqyese për shishe me qafë të gjerë, në formë të rrumbullakët, Anti-Kolik, 2 copë. ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *