Qumësht “Calendula”  200ml

4,50 

  • ALL: 526,50 L

Description

Qumësht “Calendula”  200ml, Calendula Milk 200ml

Pkujdeset intensivisht dhe redukton dukshëm thatësinë e lëkurës. Përthithet shpejt dhe qetëson lëkurën, duke ruajtur funksionin natyral mbrojtës të lëkurës. Trajtimi special i butë është i përshtatshëm edhe për të rriturit me lëkurë të ndjeshme. Obstetër dhe mjekë rekomandojnë Bübchen, baza ideale për masazh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qumësht “Calendula”  200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *