Pelenat Huggies Pants për djem15-25kg 30copë

14,99 

  • ALL: 1.753,83 L

Description

  • Pelenat Huggies Pants për djem
  • 15-25kg
  • 30copë

Pelenat e reja “Huggies Pants” me brez elastik, të buta “si një re”, janë bërë edhe më të rehatshme për foshnjat që lëvizin në mënyrë aktive.

Një shtresë shumë e butë siguron një përshtatje të rehatshme dhe elastike pa ushtruar presion dhe redukton rrezikun e njollave të kuqe në lëkurën e foshnjës.

Gjatë ditës, mbulesa e pelenës përshtatet me madhësinë e barkut, duke e mbështjellë atë si një re.

Bashkë me zhvillimin e foshnjes rritet edhe nevoja për lëvizje. Pelenat “Huggies Pants” janë krijuar posaçërisht për fëmijët aktiv.

Ato mund të përdoren gjatë ditës dhe natës. Ato përmbajnë materiale të buta me mikropore që lejojnë lëkurën të marrë frymë. Ka shirit të butë, elastik dhe të rregullueshëm që fiksohet lehtësisht në barkun e foshnjës.

Shtresa “Dry Touch” e vendosur në mënyrë unike, veçanërisht për vajzat dhe djemtë, përthithet në pak sekonda, duke e mbajtur lëkurën të thatë ditën dhe natën.

Elastik me shtrëngim në këmbë për mbrojtje shtesë nga rrjedhjet. Treguesi i lagështisë që ndryshon ngjyrën.

Pelenë pants me përthithje të lartë, e lehtë për t’u veshur dhe hequr. Modele tërheqëse Disney , dy modele të ndryshme në çdo paketë, për vajza dhe djem.

Rehati në bark, shumë e butë, si një re.

Tharja gjatë ditës dhe natës, falë shtresës absorbuese Dry Touch.

Shirita elastikë të butë në pjesën e këmbëve, të cilat sigurojnë mbrojtje të dyfishtë nga rrjedhjet.

Shirit maskues: hiqni, rrotulloni, mbyllni me shirit maskues.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pelenat Huggies Pants për djem15-25kg 30copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *