Huggies Elite Soft 1 Jumbo (50 copë), 3-5kg

13,99 

  • ALL: 1.636,83 L

 

 

Description

Pelenat Huggies Elite Soft 1 Jumbo (50 copë), 3-5kg

Pelenat e brendit Amerikan Huggies Elite Soft janë krijuar posaçërisht për të sapolindurit me materiale të buta të jashtëzakonshme brenda dhe jashtë. .

Rehati 24/7, shtres pamëbuku shumë të buta krijojnë një barrierë delikate midis lëkurës së foshnjës dhe jashtëqitjeve të lirshme.

Një xhep i brendshëm i veçantë për shirit parandalon kullimin në anën e pasme, këto pelena kanë materiale shumë të buta, shtresa e brendshme inovative SoftAbsorb thith lagështinë dhe jashtëqitjet në disa sekonda.

Nga përthithja e shpejtë lëkura e foshnjes tuaj mbetet e thatë për një kohë më të gjatë, posedon mbështetëse të buta të shtresës së brendshme të cilat krijojnë një barrierë mes lëkurës dhe jashtëqitjes.

Shtresa e brendshme me kanale absorbuese thith dhe shpërndan në mënyrë të barabartë lëngun përgjatë gjithë gjatësisë së pelenës për të reduktuar njomjen dhe për të parandaluar uljen e pelenës, mikroporet e lejojnë lëkurën të “marrë frymë”, ato sigurojnë qarkullimin e ajrit brenda pelenës.

”Huggies Elite Soft” ka një brez elastik në mënyrë që pelena të ngjitet mirë në trup, por në të njëjtën kohë të mos bëj presion në bark,  xhepi i brendshëm i rripit parandalon që jashtëqitja të depërtojë përgjatë shpinës.

Kur pelena është e lagur, një tregues i veçantë ndryshon ngjyrën, kështu që është e mundur të përcaktohet se kur është koha për të ndërruar pelenën.

Huggies Elite Soft është mbrojtja më e mirë për fëmijët, e butë dhe e dashur si përqafimi i nënës.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Huggies Elite Soft 1 Jumbo (50 copë), 3-5kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *