Baby Nova-Memë Latex në formë unaze,1 copë, +18M

3,00 

  • ALL: 351,00 L

Description

Memë Baby Nova në formë unaze,1 copë, +18M

Baby Nova-Memë Latex në formë unaze,1 copë, +18M

Eshtë nje memë  ekstra e butë, plot latex, produkt natyral.

Dizajni i memës është me një grykë në formë ortodontike është i disponueshëm në madhësinë 1 për foshnjat e moshës përafërsisht. 0 – 6 muaj, madhësia 2 për të vegjlit e moshës përafërsisht. 6 – 18 muaj dhe madhësia 3 për të vegjlit më të vjetër se 18 muaj.

 

Numrat e artikujve:

20180

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby Nova-Memë Latex në formë unaze,1 copë, +18M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *