FACULETATE LAGURA HUGGIES All Over Clean (56cp)

1,99 

  • ALL: 232,83 L

Description

FACULETATE LAGURA HUGGIES All Over Clean (56cp)

Faculetat e lagura Huggies All Over Clean janë të dizajnuara për kujdesin e përditshëm të lëkurës delikate të foshnjës, janë bërë nga fibra natyrale absorbuese që ndihmojnë në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme.
Huggies All Over Clean pastron dhe freskon lehtësisht. Faculetat hipoalergjike janë të përshtatshme për lëkurën delikate të foshnjës, pasi nuk përmbajnë alkool, fenoksietanol dhe parabene.
Teksturë unike e bërë nga fibra natyrale miqësore me lëkurën me 70% celulozë për shpërndarje perfekte të lagështisë në lëkurë; bazuar në fibra natyrale absorbuese; hipoalergjike dhe e testuar klinikisht.
ldeale nëçdo vend, në çdo kohë ldeale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, faculetat e lagura Huggies ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend dhe  në çdo kohë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FACULETATE LAGURA HUGGIES All Over Clean (56cp)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *