Elite Soft 2 (4-6kg) 24 copë

6,99 

  • ALL: 817,83 L

SKU: 98 Categories: , Tags: , ,

Description

Pelenat e brendit Amerikan Huggies Elite Soft janë krijuar posaçërisht për të sapolindurit me materiale të buta të jashtëzakonshme brenda dhe jashtë. Shtresa e brendshme inovative SoftAbsorb (Soft Absorb) me jastëkë të butë thith lagështi dhe rrëmujë në sekonda. Për më tepër, xhepi i brendshëm special ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve në pjesën e pasme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elite Soft 2 (4-6kg) 24 copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *