Brushë dhe gomë për dhëmbë, 2 copë

5,00 

  • ALL: 585,00 L

Description

Brushë dhe gomë për dhëmbë, 2 copë

 

Hap pas hapi!
Seti nga goma dhe brusha për dhëmbë që ndihmon fëmiun të lajë vet dhëmbë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brushë dhe gomë për dhëmbë, 2 copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *