Lugë për bebe, 5 copë

3,00 

  • ALL: 351,00 L

422 in stock

Description

Lugë për bebe, 5 copë

 

Lugët plastike të fëmijëve janë ideale për të ushqyerit për herë të parë, duke e bërë më të lehtë për një fëmijë të mësojë të hajë. Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lugë për bebe, 5 copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *