fbpx

Exin Group

Fëmijët janë vet jeta, prezenca e tyre e bën botën një vend më të mirë e prindërit sigurisht se kanë përgjegjësi të madhe ndërsa shoqëria duhet të punoj fort për një të ardhme të mirë të atyre që sot janë fëmijë.

1 Qershori njihet si Dita e Fëmijëve por kjo ditë e ka një historik të saj. Në këtë datë mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve në Gjenevë, në vitin 1925.

Me 1 Qershor nuk bëhet vetëm festë, kjo ditë shënon sensibilizimin e masës për të kundërshtuar dhunën dhe abuzimin e fëmijëve.

Fëmijët në këtë datë e ngritin zërin përmes lojës dhe aktiviteteve të ndryshme. 

Brendi amerikan i pelenave ‘’HUGGIES’’, brendi gjerman i produkteve higjienike e kozmetike ‘’BUBCHEN’’ dhe brendi tjeter gjerman i produkteve për fëmijë ‘’BABYNOVA’’ urojnë shëndetin dhe cdo të mirë tjetër për të gjithë fëmijët e botës.

× Si mund të ju ndihmojmë?