Huggies Elite Soft 5 (50 copë), 15-22kg

23,99 

  • ALL: 2.806,83 L

Description

Pelenat Huggies Elite Soft 5  (50 copë), 15-22kg

Rehati 24/7,
Pelenat e brendit amerikan Huggies Elite Soft kanë materiale shumë të buta, shtresa e brendshme inovative SoftAbsorb thith lagështinë dhe jashtëqitjet në disa sekonda.
Xhepi i brendshëm i rripit parandalon që jashtëqitja të depërtojë përgjatë shpinës.
”Huggies Elite Soft” ka një brez elastik në mënyrë që pelena të ngjitet mirë në trup, por në të njëjtën kohë të mos bëj presion në bark.
Kur pelena është e lagur, një tregues i veçantë ndryshon ngjyrën, kështu që është e mundur të përcaktohet se kur është koha për të ndërruar pelenën.
Huggies Elite Soft është mbrojtja më e mirë për fëmijët, e butë dhe e dashur si përqafimi i nënës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Huggies Elite Soft 5 (50 copë), 15-22kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *